BUREAU C&C

Landelijk re-integratie bureau voor mensen met een ingrijpende ziekte

Ons doel is effectieve inzetbaarheid bij kanker of een andere chronische ziekte. Wij zijn er voor werknemer, werkgever, zelfstandig ondernemer en uitkeringsgerechtigden.

Onze diensten

Arbeidsdeskundig
Onderzoek

Onze diensten

Coaching en counselling

Onze diensten

Re-integratie trajecten

Onze diensten

Bedrijfsarts
oncologie (BaCo)

TESTIMONIALS

Expertise door ervaring

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor gespecialiseerde re-integratiebegeleiding bij kanker of een andere ingrijpende (chronische) ziekte zoals niet aangeboren hersenletsel, burn-out of long covid. Onze professionals zijn (ervarings)deskundig en getraind op het gebied van kanker, chronische ziekte en werk.

MARINA FRANSEN

MEER INFORMATIE:

ONS TEAM

Samen ertegenaan

Bureau C&C werkt landelijk met regionaal georiënteerde en gespecialiseerde professionals. Wij zijn er voor werknemer, werkgever, zelfstandig ondernemer en uitkeringsgerechtigden.

Met meer dan 30 professionals staan wij graag voor u klaar!

Bekijk onze teamleden >

Testimonial

“Nadat alle behandelingen achter de rug waren, viel ik in een zwart gat. Dankzij de begeleiding van mijn coach hervond ik alweer snel een nieuw toekomstperspectief.”

Particuliere opdrachtgever

Zelfstandig ondernemer

Neem direct contact op!

Heeft u een vraag over een casus of wilt u een offerte ontvangen? Bureau C&C is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer:

6 + 7 =

Bureau C&C maakt deel uit van de werkgroep kanker en arbeid en ondersteunt wisselende initiatieven op het gebied van kanker. 

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Dorpstraat 107
2903 LA
Capelle a/d IJssel

KVK nr: 24468747
VAT nr:133011641B1

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: