Een nieuwe naam en een nieuw gezicht.

Welkom bij dit eerste nieuwsbericht van Bureau C&C voor 2018.

Marina Fransen is sinds 2017 eigenaar/directeur van Bureau C&C. In 2000 heeft zij zelf kanker gehad en aan den lijve ondervonden wat er mis kan gaan bij een re-integratietraject. Dankzij een team vol enthousiaste en gespecialiseerde coaches en arbeidsdeskundigen kan dit nu voorkomen worden voor huidige werknemers met kanker en diens werkgever.  

“Als ik in 2017 het stokje overneem van mijn voorganger ben ik al flink wat jaren als gespecialiseerd re-integratiecoach werkzaam. Daarvoor werkte ik als verzuimmanager in het bedrijfsleven. Je kunt dus wel stellen dat ik met al mijn kennis en (persoonlijke) ervaring weet wat er komt kijken bij verzuim en herstel. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met de overdracht en is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe naam, huisstijl en website. De nieuwe naam is het gevolg van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) welke vanaf 25 mei 2018 gaat gelden.

Januari 2018 en ik heet u welkom als lezer van deze eerste blog onder de naam Bureau C&C. De naam is ontstaan vanuit de volgende ideeën:

  • Bureau C&C kent zijn oorsprong in bureau de Jong en de Jong met Willem als oprichter en als blijk van waardering voor zijn initiatief en inzet wilde ik dit in de naam meenemen.
  • C&C vanuit de oude naam Cancer & Career maar inmiddels staan de C’s voor nog zoveel toepasselijke woorden: care, communication, challenge, change, cure, chronic.

Het logo zijn verschillende C’s die de mensen voorstellen om wie het draait: de werknemer, de werkgever/bedrijfsarts en onze expert en de wijze waarop wij het liefst werken: als team. 

Ik wil Willem danken voor zijn toewijding als directeur, initiatief voor dit re-integratiebureau en zijn vertrouwen in mij als zijnde zijn opvolger als directeur. Ook wil ik al onze klanten, opdrachtgevers en cliënten bedanken voor hun vertrouwen in onze mensen en diensten. Ik kijk uit naar een prettige voortzetting van deze samenwerking!

Waarmee kunnen wij u helpen?” 

Klik hieronder om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht: