Arbeidsdeskundig onderzoek

Onze arbeidsdeskundigen

Specialisten op het gebied van arbeid, re-integratie en organisatie

Het arbeidsdeskundig onderzoek wordt gedaan door een arbeidsdeskundige. Onze arbeidsdeskundigen zijn specialist op het gebied van arbeid, re-integratie en organisatie. Tijdige inzet leidt tot legitieme, doordachte beslissingen en ‘knopen doorhakken’ en daarmee tot schadelastbeperking voor alle partijen.

Advies met betrekking tot

Plan van aanpak re-integratie

Re-integratie bij een complexe chronische ziekte zoals kanker is soms ingewikkeld. Ons onderzoek door een arbeidsdeskundige voorziet de werkgever en de werknemer van adviezen en een aanpakplan dat houvast biedt om in onderlinge afstemming de juiste acties te nemen. Het advies en aanpakplan behandelen de relevante arbeidskundige componenten en geeft onder andere antwoord op de vraag in hoeverre:

– het eigen werk nog kan worden verricht, eventueel met aanpassingen;
– of ander werk bij de eigen werkgever nog kan worden verricht, eventueel met aanpassingen;

Aandacht wordt besteed aan de specifieke probleemvelden:
– arbeidsinhoud
– arbeidsomstandigheden
– arbeidsvoorwaarden
– arbeidsverhoudingen

Zo kan er onderzoek en advies plaatsvinden rond mogelijke aanpassing van het werk en/of werkomstandigheden (werkplekonderzoek) om werkhervatting mogelijk te maken, de bijdraagt aan verdere re-integratie.

Voorkomen of bekorten van een sanctie door het UWV

Naast onze arbeidsdeskundige onderzoeken en werkplekonderzoeken kunnen wij ook samen met u bekijken wat de juiste aanpakactie is om in de eerste 104 weken van de WIA periode een mogelijke sanctie tijdig af te wenden of de sanctieperiode daarna zo kort mogelijk te maken.

Arbitragezaken

Partijen worden na onderzoek voorzien van een onafhankelijk oordeel en advies om een oplossing te bereiken.

Neem direct contact op!

Heeft u een vraag over een casus of wilt u een offerte ontvangen? Bureau C&C is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer:

3 + 9 =

Bureau C&C maakt deel uit van de werkgroep kanker en arbeid en ondersteunt wisselende initiatieven op het gebied van kanker. 

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Singel 182 
3311 PG
Dordrecht

KvK nr: 60814764
BTW nr: NL001478492B08

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: