Uitkeringsgerechtigden

ZW of WGA uitkering

Speciale trajecten

Voor mensen die gebruik maken van een ZW-uitkering of WGA-uitkering zijn er speciale trajecten die het UWV aanbiedt om de terugkeer naar betaalde arbeid onder de deskundige begeleiding van een re-integratiecoach gemakkelijker te maken. Wij bieden modulaire trajecten (participatie interventie en bevorderen maatschappelijke deelname) en werkfit trajecten aan.  

Het kan ook zijn dat de (ex)werkgever eigen risicodrager is (ERD) is. De (ex)werkgever betaalt daarbij de WGA-uitkering terug aan het UWV of betaalt de uitkering rechtstreeks aan de (ex)werknemer.  Belangrijk is dan om te kijken of er arbeidsmogelijkheden zijn. We hebben het hier dan over re-integratie 3e spoor. 

Zie voor meer informatie hierover onze pagina over re-integratie:

Testimonial

“Nadat alle behandelingen achter de rug waren, viel ik in een zwart gat.
Dankzij de begeleiding van mijn coach hervond ik alweer snel een nieuw toekomstperspectief.”

Neem direct contact op!

Heeft u een vraag over een casus of wilt u een offerte ontvangen? Bureau C&C is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer:

8 + 4 =

Bureau C&C maakt deel uit van de werkgroep kanker en arbeid en ondersteunt wisselende initiatieven op het gebied van kanker. 

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Singel 182 
3311 PG
Dordrecht

KvK nr: 60814764
BTW nr: NL001478492B08

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: