Inzet bedrijfsarts consulent Oncologie

BACO

Bedrijfsarts gespecialiseerd in begeleiding van (ex)werknemers met kanker

Inzet bedrijfsarts consulent oncologie, ofwel BACO. Een BACO is een bedrijfsarts die gespecialiseerd is in de begeleiding van (ex)werknemers met kanker. Bij vragen en/of problemen op het gebied van behoud van werk, (arbeids)revalidatie en werkhervatting adviseert de BACO mensen met kanker, de werkgever en eventueel de eigen bedrijfsarts. 

De ziekte kanker is onuitputtelijk als het gaat om de diverse typen kanker, de diverse behandelingen die mogelijk zijn en de gevolgen die daaruit kunnen voortvloeien. Soms voor langere tijd. Dit vraagt om een specialistische aanpak zodat niets over het hoofd gezien kan worden.

Onze bedrijfsartsen consulent oncologie kunnen zowel naast als separaat van uw eigen arbodienst ingezet worden. Met hun expertise kunnen zij zowel de eigen bedrijfsarts, de werkgever als de werknemer van goede adviezen voorzien zodat er een degelijke re-integratie plaats kan vinden.

Mocht er twijfel zijn over het oordeel van de eigen bedrijfsarts dan heeft een werknemer het recht om een second opinion aan te vragen bij een andere bedrijfsarts.

Inzet oncologische bedrijfsarts

Neem direct contact op!

Heeft u een vraag over een casus of wilt u een offerte ontvangen? Bureau C&C is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer:

1 + 3 =

Bureau C&C maakt deel uit van de werkgroep kanker en arbeid en ondersteunt wisselende initiatieven op het gebied van kanker. 

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Singel 182 
3311 PG
Dordrecht

KvK nr: 60814764
BTW nr: NL001478492B08

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: