Ons team

Onze expertises

Coaches, arbeidsdeskundigen en baco’s

Bureau C&C heeft een landelijk netwerk met professionele en gespecialiseerde coaches. In elke regio staat een team van arbeidsdeskundigen, (re-integratie) coaches en een bedrijfsartsconsulent oncologie voor je klaar.

Juanita Valies

Regio Randstad
Mijn naam is Juanita Valies en ik ben online (re-integratie)coach en ervaringsdeskundige.

 

Mijn achtergrond ligt op het gebied van arbeidsbemiddeling en personeel en organisatie. 

 

Terugkijkend op mijn loopbaan is het coachen en begeleiden van mensen altijd een belangrijk aspect  geweest tijdens elke rol die ik heb vervuld. Ik hecht persoonlijk veel waarde aan een goed gesprek, een gesprek waar iemand echt naar je luistert. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, zie je bij de ander al vaak iets gebeuren. Het zogenaamde kwartje vallen of de eerste tekenen van ontspanning in het gelaat. Dat moment, daar kan ik heel erg blij van worden, daar doe ik het voor.

 

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander wat de uitdagingen zijn, die gepaard gaan met grote veranderingen in het leven.

 

De afgelopen jaren heb ik aanvullende opleidingen gevolgd tot erkend (loopbaan)coach en mijzelf gespecialiseerd in online coachen.  Ik bied flexibiliteit en de mogelijkheid om vanuit je eigen vertrouwde omgeving aan de slag te gaan met je re-integratietraject en/of coachvraag.

 

Tijdens mijn eigen re-integratietraject is Bureau C&C op mijn pad gekomen en het traject heeft mij persoonlijk weer nieuwe inzichten gegeven waardoor ik zowel als mens en als coach ben gegroeid. Toen de mogelijkheid zich voordeed om onderdeel te worden van het team heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben blij dat ik mijn expertise mag inzetten voor de maatwerktrajecten. Dit betekent dat een luisterend oor en met methodieken die bij jou passen kijken hoe we jouw doelen kunnen bereiken.

 

Désirée Rooze

Regio Noord-Holland

Hier volgt spoedig meer informatie:

Iris Mollet

Regio Zuid-Holland

Met een achtergrond als bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik als ervaringsdeskundige indertijd aangesloten bij Bureau C&C. 

In de regio Zoetermeer/Utrecht/Den Haag kun je bij mij terecht voor coaching bij kanker of andere vraagstukken. 

Monique Ernst

Regio Noord-Nederland

Mijn naam is Monique Ernst, arbeidsdeskundige. De basisopleiding tot arbeidsdeskundige heb ik genoten bij een van de voorlopers van het huidige UWV. Daarna heb ik mij verder ontwikkeld en werk nu in eerste spoor re-integratie, samengevat de relatie werkgever-werknemer bij (dreigende) arbeidsongeschiktheid. Ik beschik over de eigenschappen ervaren, competent, integer, nieuwsgierig en enthousiast.

Aandacht voor het individu en de emotionele factor binnen het adviesproces zit  in mijn aard. Ik vorm in mijn werk als het ware de schakel tussen het laten gaan van de oude situatie en het zien en accepteren van nieuwe mogelijkheden.

De realiteit is namelijk dat volledig herstel niet altijd mogelijk is. Voor mij  gaat het dan ook immer om de maximaal haalbare situatie, welke zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt en de organisatie. In deze visie gelden waarden als effectieve samenwerking, openstaan voor nieuwe ideeën en voortdurend willen leren.

Loslaten en acceptatie zijn hierbij onmisbare processen. Ik sta graag voor je klaar.

Gonnie Kamper

Regio Noord-Nederland

Mijn  naam is Gonnie Kamper en ik ben zowel als arbeidsdeskundige als re-integratiecoach inzetbaar in de regio Noord Nederland. 

Ieder mens is anders, elke situatie is anders. Het is de kunst om dit in het juiste perspectief te zien tegenover de wet verbetering poortwachter als achtergrond. Alleen op die manier doe je recht aan wat kan en wat nodig is.

Aphra Rekkers

Regio West-Brabant

Mijn naam Is Aphra Rekkers en ik ben arbeidsdeskundige in de regio West Brabant. 

Als arbeidsdeskundige bekijk ik wat de mogelijkheden zijn in het eigen (aangepaste) werk en daarbuiten. 

Simone van der Werf

Regio Flevopolder en Noord Holland
Mijn naam is Simone van der Werf, ik woon in Hoorn en werk sinds 2016 als loopbaancoach. Naast mijn eigen praktijk werk ik voor verschillende opdrachtgevers waaronder Bureau C&C.

Mijn kernkwaliteit is sensitiviteit. Ik heb het vermogen om mensen goed aan te voelen, te horen en te zien. Daardoor heb ik snel overzicht, ontdek ik ook snel verbanden en kan ik mensen op de juiste manier begeleiden.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik mensen mag begeleiden om weer meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. Waardoor zij die volgende stap kunnen zetten in werk, het leven of anders.

Karin Overbeek

Regio Oost-Nederland

Ruim 20 jaar ben ik inmiddels werkzaam als re-integratie- en loopbaancoach. Eerst in loondienst en sinds 2009 als zelfstandige. 

Ik voer trajecten uit voor het UWV, gemeenten, onderwijs, zorg en het bedrijfsleven. Vanuit een uitkeringssituatie of van werk naar werk.

Ervaring heb ik opgedaan in diverse functies met een sociaal en/of commercieel karakter.

Daarnaast heb ik mijn passie om te reizen gevolgd en heb ik veelvuldig diverse groepen begeleid in het buitenland als reisleidster en yogadocent voor verschillende reisorganisaties en voor mijn eigen bureau.

Kenmerkend voor mijn coachingsstijl: inlevend, respectvol, open, toegewijd, enthousiast en motiverend. Werkend vanuit mijn hart maar met beide benen op de grond.

Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van mensen met een ingrijpende ziekte of stress en burn-out klachten. Door middel van het inzetten van wandelcoaching leer ik mensen graag ervaren wat de natuur met je doet.

Mijn coaching is gericht op het bekrachtigen van vitaliteit, authenticiteit en kernkwaliteiten. Anderen bewust maken van de kracht in zichzelf, en de mogelijkheden die een ieder in zich heeft om datgene waar je gelukkig van wordt te verwezenlijken, maakt mij een gelukkig mens.

Ik spreek bij mensen thuis af, of op een afgesproken locatie.

Martin Kuivenhoven

Regio Rotterdam / Den Haag

“Je hoeft geen ander mens te worden om het anders aan te pakken.

Een deel van het leven overkomt je, een deel creëer je zelf. Ik ben een gedreven professional, gefascineerd door wat mensen beweegt of tegenhoudt, die anderen stimuleert tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn manier van coachen is persoonlijk en informeel. Duidelijke doelen nastreven door zelfreflectie, oefening en feedback.

Doorbreek patronen die niet langer bijdragen en creëer een haalbaar perspectief met plan van aanpak om je doelen te bereiken. Dit geeft nieuwe energie en voldoening. Rode draden in mijn werk zijn houding, gedrag en communicatie, verantwoordelijkheid, invloedsfeer en zelfsturing.

Als je blijft doen wat je al deed, krijg je wat je al kreeg.”

Renée van Garderen

Regio Noord-Holland

Mijn naam is Renée van Garderen, master of science in occupational health, arbeidsdeskundige en casemanager. Ik heb zelf ervaring met het krijgen van de diagnose kanker, de onzekere tijd en de ingrijpende behandelingen daarna. En ook met hoe moeilijk het kan zijn om daarna het gewone leven en het werken weer op te pakken, zeker als je late gevolgen van de behandelingen ondervindt. Het is mijn missie om zo veel mogelijk lotgenoten vanuit met mijn eigen vakkennis en ervaring te helpen. Meestal kom ik als arbeidsdeskundige bij medewerkers in loondienst, maar ook lotgenoten zonder werkgever probeer ik zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik doe dit laatste onder andere op vrijwillige basis als moderator/expert bij gesprekgroepen over kanker en werk op internet. Ook geeft het mij voldoening om werkgevers/leidinggevenden uit te leggen wat er specifiek is aan de re-integratie van medewerkers met kanker en waar je tijdens de re-integratie op moet letten. Dat ik door Bureau C&C ingezet wordt als arbeidsdeskundige en ter ondersteuning van werknemers en werkgevers bij de re-integratie maakt mij enorm blij en trots.

Rachid el Hamri

Regio Zuid-Nederland

Tijdens mijn studie Psychologie en later ook Arbeids- en Sociaal Recht heb ik kennis gemaakt met de re-integratiebranche als re-integratie 2e spoor begeleider. Inmiddels ben ik ruim 11 jaar werkzaam in de re-integratie en heb ik mij naast het coachen van werknemers in het tweede spoor verder ontwikkeld binnen de re-integratiebranche middels de post hbo opleiding Arbeidsdeskundige. Ik werk graag op een praktische en voor de klant laagdrempelige manier, waarbij ik de belanghebbenden inzicht geef in enerzijds de wet en regelgeving en anderzijds hoe de mogelijkheden van werknemer te benutten in passend werk. De menselijke maat hierin is voor mij belangrijk, omdat het vooral gaat om de mens en de beperkingen die worden ervaren. Het werk brengt mij veel voldoening, omdat ik met het arbeidsdeskundig onderzoek als instrument mee kan helpen om mensen met ingrijpende ziektes als kanker op weg kan helpen met praktische tips, zodat zij hier op het werk profijt van hebben.

Rob Videler

Regio Randstad
Mijn naam is Rob Videler. Ik begeleid mensen naar zelfstandig ondernemerschap. Voordat ik mijn eigen adviesbureau startte, heb ik onder meer als accountmanager bij een bank gewerkt. Ik heb veel ervaring in vele branches opgedaan. Ik ben een echte ondernemer, recht door zee, luisterend naar de client, pragmatisch en ik beschik over een enorm netwerk. Mensen die ziek zijn geweest begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap is een passie. Iets dat ik graag doe en plezier uit put. Thuis ben ik vader van een zoon en voetballiefhebber.

Floor Pel

Regio Midden-Nederland
Hoi, mijn naam is Floor Pel en ik ben re-integratiecoach in de regio Utrecht. Sinds 2021 werk ik daarnaast als adviseur loopbaan en mobiliteit bij de politie. Ik ben pragmatisch ingesteld en vind het heerlijk om samen met een werknemer te kijken welke kwaliteiten en vaardigheden iemand heeft en hoe we die weer in kunnen zetten in een andere baan of bij de eigen werkgever. Belangrijk daarbij is balans houden tussen belasting en belastbaarheid. 

Sabine Alders

Regio Zuid-Holland / Zuid-Hollandse eilanden
Ik ben Sabine Alders-du Bosc en met enthousiasme zet ik mijn expertise als re-integratieadviseur en senior coach in voor opdrachtgevers en cliënten van Bureau C&C. Vanuit mijn woonplaats Strijen ben ik werkzaam in de regio Zuid-Holland-Zuid/West-Brabant. In de afgelopen 45 jaar heb ik ruime kennis en kunde verworven in het begeleiden van mensen en organisaties in uiteenlopende situaties. In mijn werkwijze staat de mens centraal, met aandacht voor alle aspecten die van belang kunnen zijn. Juist in situaties waarin ingrijpende gebeurtenissen tot verandering dwingen, vertrouw ik op de veerkracht van mensen en organisaties en ga samen met cliënt/opdrachtgever steeds weer op zoek naar het vermogen om vanuit zichzelf nieuwe mogelijkheden te creëren.

Femke Roffelsen

Regio Oost-Brabant

Verzuim en het voorkomen daarvan. Een lastige klus in de huidige werkmaatschappij. Ik werk al ruim 20 jaar als arbeidsdeskundige voor verschillende bedrijven en overheidsinstanties. Mijn passie is om samen met werknemer en werkgever te kijken wat iemand nog wel kan in plaats van kijken naar wat iemand niet kan. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Maar wat nu als je door omstandigheden op je werk niet lekker in je vel zit? Of als jij je door allerlei redenen niet meer veilig voelt op de werkvloer? Meld je je dan ziek? Ik probeer in mijn werk als vertrouwenspersoon samen met jou te onderzoeken hoe jij je beter of veiliger kan gaan voelen. We gaan samen op weg om op zoek te gaan naar een oplossing die bij jou past!

Erika Brinkman

Regio Nijmegen

Als er iets ingrijpends in je leven gebeurd, zoals gediagnostiseerd worden met kanker, gaat je hele wereld op zijn kop. Het schudt en wiebelt en brengt je uit je evenwicht. Het doet je beseffen hoe kwetsbaar en dierbaar het leven is. Na herstel  is het zoeken naar een nieuw evenwicht en “jezelf opnieuw ontdekken” zoals een client eens heel treffend aangaf.

Graag help ik jou een volgende stap te nemen in je leven en/of werk en een nieuw evenwicht te vinden. Ik doe dit op een rustige manier al wandelend door het bos. Ik geloof in de helende kracht van de natuur en merk dat coachen in de natuur een extra dimensie geeft. Het is ontspannend en tegelijkertijd vitaliserend. Je hoeft hiervoor geen goede conditie te hebben. Het bos heeft veel bankjes en ik volg jouw tempo en behoefte aan rustmomenten.

Ik wandel een tijdje met je mee en we gaan kijken wat voor jou belangrijk is, en welke plek werk hierin heeft. Samen ontdekken we de nieuwe jij, en we ontdekken hoe je weer een stevige bodem onder je voeten kan krijgen. Elke coaching ervaar ik als een  boeiende reis. Ik zie mezelf als een soort reismaatje die een tijdje met je meeloopt. Luisterend, vragend, suggesties aanreikend, feedback gevend en dat alles met de nodige humor en luchtigheid.

Petra Beun

Regio Oost-Nederland

Mijn naam is Petra Beun, bijna 20 jaar werkzaam als arbeidsdeskundige.

Ik woon en werk voornamelijk in de regio Twente en kom bij allerlei verschillende organisaties en bedrijven. De uitdaging voor mij is om in ieder arbeidsdeskundig onderzoek op zoek te gaan naar de wederzijdse belangen van werknemer en werkgever. Goed luisteren en mensen in de waarde laten vind ik daarbij vanzelfsprekend en goede communicatie is belangrijk. Met de wettelijke kaders als richtlijn, samen zoeken naar mogelijkheden…dat is de uitdaging.

Janneke Speelpenning

Regio Randstad Noord

Sta je op het kruispunt van herstel en hervatting na een heftige ziekte? Dan begrijp ik precies hoe je je voelt. Mijn naam is Janneke Speelpenning, jouw persoonlijke re-integratie coach, gespecialiseerd in burn-out en kanker begeleiding en ondersteuning voor mensen die weer op willen bouwen tijdens en na een ziekte.

Mijn reis als coach is geworteld in zowel persoonlijke als professionele ervaringen. In 2014 kreeg ik te maken met een hersenontsteking die mijn leven drastisch veranderde. Deze beproeving, hoewel zwaar, gaf me waardevolle inzichten over veerkracht, doorzettingsvermogen en het belang van de juiste begeleiding tijdens het herstelproces. Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt als begeleider in de GGZ, waar ik dagelijks werd geconfronteerd met de uitdagingen en triomfen van mensen die streefden naar herintegratie.

Geïnspireerd door mijn ervaringen en met kennis uit mijn verschillende coachopleidingen en NLP, heb ik besloten om anderen te helpen op hun weg terug naar een vervullend leven. Ik weet wat ik tijdens mijn re-integratie gemist heb, en dit is precies wat ik jou wil bieden.

Mijn werkzaamheden als (re-integratie)coach bij Bureau C&C benadrukt mijn toewijding om kwaliteit ondersteuning te bieden. Samen streven we naar een persoonlijke benadering die verder gaat dan traditionele re-integratiediensten.

Bij mij staat de eigen kracht van de mens centraal. Ik geloof er vast in dat ieder individu een uniek reservoir van kracht en potentieel bezit, vaak onaangeroerd door uitdagingen of tegenslagen. Mijn missie is om je te helpen deze innerlijke kracht aan te spreken, te herontdekken en te gebruiken als je grootste bondgenoot in je re-integratieproces.

Jeanette Klop

Regio Zuid-Holland / West-Brabant

Voor veel mensen is werk een essentieel onderdeel van wie ze zijn. Als dat wegvalt door bijvoorbeeld een langdurige ziekte valt ook een deel van je “zijn” weg. En je hebt op dat moment al veel te verstouwen qua verlies, zoals het verlies van een gezond lichaam. Met een steevaste overtuiging dat er voor iedereen een plekje op de arbeidsmarkt zou moeten zijn – ongeacht de beperkingen – ga ik graag samen met mijn cliënten op zoek naar wat er (nog) wel kan en hoe zij ondanks hun ziekte zingeving kunnen vinden in ander of aangepast werk. Door mijn persoonlijke ervaringen van 2 forse switches in mijn loopbaan kan ik mij goed inleven wat mijn cliënten meemaken. Ik vind het fijn om voor Bureau C&C te werken, omdat daar veel specifieke expertise beschikbaar is over werk in combinatie met kanker. Helaas hebben steeds meer mensen deze expertise hard nodig.

Liselot Bezemer

Regio Nederland

Na ruim 6 jaar als recruiter en de laatste 2 jaar als jobhunter durf ik te zeggen dat ik een ruime en vooral up-to-date kennis heb van de arbeidsmarkt. Met deze kennis en ervaring stoom ik werkzoekende en/of re-integrerende mensen praktisch klaar voor de arbeidsmarkt. Wat wil een recruiter of HR manager nou zien op een cv, wat is handig om te vermelden in je motivatiebrief en misschien nog wel belangrijker: wat niet? Hoe kan je Linkedin zo goed mogelijk voor jouw belang inzetten? En misschien nog wel het meest waardevolle: Ik zet mijn brede netwerk in om jou te introduceren bij potentiële werkgevers.

vacature

Regio Brabant

Evelyn ter Braak

Regio Midden Nederland

Evelyn is naast gecertificeerd coach, een allrounder op het gebied van re-integratie. Ze is haar loopbaan begonnen als human resource professional en heeft (langdurig) zieken begeleid vanuit de organisatie, ze is zelf langdurig uitgevallen geweest en nu begeleid ze langdurig zieken weer terug naar werk. Dit doet ze vanuit diverse disciplines zoals Vitaliteits-, NLP en Loopbaan coaching, maar ook is ze Stress- en burn-outcoach, trainer Hormoonfactor, Beweeg- en SlowRun Coach en mag ze ook systemische coachen aan haar lijstje toevoegen. Een hele mond vol. Evelyn is dol op persoonlijke ontwikkeling en is zelf nog lang niet uitgeleerd.

Het is voor mij het belangrijkste dat ik mensen in hun kracht mag zetten, motiveren, versterken en in verbinding brengen met hun (eigen) hulpbronnen. Ik ben ervan overtuigd dat elk mens alles al in zich heeft! Soms is er alleen iemand even nodig om daar weer mee in contact te komen, daar help ik graag bij.

Ton Jenner

Regio Oost Nederland

Bedrijfsarts consulent Oncologie

Ina Wassink

Regio Brabant

Bedrijfsarts consulent Oncologie

Cobi Oostveen

Regio Noord Nederland

Bedrijfsarts consulent Oncologie

Tomas Rejda

Regio West Nederland

Bedrijfsarts consulent Oncologie

Tineke Boomsma

Regio Noord Nederland

Ik ben Tineke Boomsma en woon in Friesland.

In 2008 kreeg ik de diagnose borstkanker en weet daardoor wat het betekent als iemand geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte. De vanzelfsprekende leefwereld is in één klap verdwenen. Het proces wat daarna volgt is voor niemand hetzelfde en een ieder beleeft en ervaart het dan ook op een eigen manier. Steun van de omgeving is onontbeerlijk maar voor hen is het, op een andere manier, ook ingrijpend. Dat kan betekenen dat soms niet de noodzakelijke ondersteuning geboden kan worden, hoe graag men dat ook zou willen. Emoties voeren vaak de boventoon en vandaaruit kan het moeilijk zijn om gerichte hulp te verlenen.

Een gespecialiseerde coach kan dan uitkomst bieden. Ik ben hierin al veel jaren actief, heb ook voor twee inloophuizen gewerkt en heb een flink netwerk door Nederland heen.

Ik ben blij dat ik als coach mag werken voor Bureau C&C om mensen weer op weg te helpen bij het terugvinden van de eigen levenskracht, veerkracht,  zelfvertrouwen, zingeving en een nieuwe baan. Want dat alles lijkt soms ineens verdwenen te zijn bij de diagnose van een ernstige ziekte. Als we daarnaast ook nog een nieuwe baan weten te vinden, is dat de kers op de taart.

Louk Bour

Regio Limburg

Ik ben een gedreven loopbaanprofessional/ trainer en coach die op integere wijze werkt aan de ontwikkeling van kandidaten. Ik werk veelal vanuit mijn opgedane ervaring onderbouwd met theorie. Ook ben ik een betrouwbare gesprekspartner voor opdrachtgevers waarbij ik veel ervaring meeneem, niet enkel theoretische ervaring. 

Ik help mensen om het beste uit zichzelf te halen. Bij voorkeur werk ik vanuit een verbindende rol. Humor vind ik heel belangrijk, dat zorgt voor relativering.

 Ik ga uit van het concept dat ieder mens uniek is en zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen keuze. Binnen deze missie wil ik ondersteuning bieden bij het geven van een meer duurzame invulling aan de loopbaan en leven van mijn cliënten.
Ik mag cliënten begeleiden in hun zoektocht naar (nieuw) werk en probeer het beste uit mensen te halen. Dit voer ik uit op een respectvolle wijze met inzet van diverse methodieken afgestemd op de unieke situatie van de cliënt.
Naast een vertrouwensrelatie is een resultaat- en marktgerichte houding t.a.v. de begeleiding een voorwaarde om succes te kunnen behalen. Kennis van de arbeidsmarkt, wet- en regelgeving en advisering naar andere instanties is gewaarborgd.

volgt spoedig meer informatie:

Mariëtte van Hooff

Regio Oost Brabant - Noord Limburg

Als vitaliteitstherapeut en arbeidskundige begeleid ik mensen met chronische klachten. In mijn visie zijn lichaam en geest één geheel en daarop berust ook mijn aanpak. Samen met jou kijk ik naar jouw lichaamsbewustzijn (voel je de signalen van je lichaam), wat jou stress geeft, wat voor overlevingsstrategieën je hebt aangeleerd en wat die je nog opleveren bij wat je wilt bereiken. We kijken welke waarden voor jou van belang zijn en welke keuzes je waarom maakt. Hoe bewust of onbewust ze ook zijn. Zeker als je te maken hebt met veranderingen in je leven door ziekte. En wil je iets veranderen? Dan neem ik je mee om stappen te zetten op het voor jou nieuwe pad. Ik leer je hoe je oude gewoontes kunt veranderen en hoe je nieuwe gewoontes kunt vormen én volhouden. Veel mensen die bij mij komen zijn het gevoel met hun lichaam kwijt geraakt en zijn voortdurend in hun hoofd bezig. We kunnen praten, maar ook wandelen, boksen of oefeningen doen, bijvoorbeeld met de ademhaling of om weer goed te gaan voelen wat je lichaam aangeeft.
Veelal is de aanpak van chronische klachten gericht op fysieke oorzaken en als die niet vindbaar zijn ‘zit het tussen de oren’. Ja, ‘het’ zit tussen je oren, maar ook in de rest van je lichaam… In 1997 was ik drie maanden overspannen thuis. Ik was tot niets in staat en pas na een integrale aanpak krabbelde ik langzaam weer op. Alleen maar praten loste voor mij niets op, wel de combinatie met ademhalingsoefeningen en het leren voelen van het weggedrukte verdriet om mijn overleden ouders. Die periode heeft me mede gevormd tot de coach/therapeut die ik nu ben. Het werken met mensen die kanker hebben gehad is mooi doordat er na het doorleven van de rouw om wat verloren is er altijd weer een mooie nieuwe fase aanbreekt met nieuwe inzichten!

Onderuit gaan is niet erg, blijven liggen wel… Leven bestaat uit ups en downs en daar heb je mee te dealen.

Laura de Jager

Administratie
Sinds 2022 ben ik toegevoegd aan het team van Bureau C&C. Daar werk ik als administratief medewerker en ben ik vaak het eerste aanspreekpunt bij de aanvraag van offertes of kun je mij aan de telefoon krijgen tijdens het telefonische spreekuur. Ik heb een afgeronde opleiding als officemanager en vind het leuk om voor dit toonaangevend bureau te mogen werken.

Marina Fransen

Eigenaar / Directeur
In 2007 heb ik het roer omgegooid en ben ik voor mijzelf begonnen als counselor/coach. Sinds 2018 ben ik eigenaar en directeur van Bureau C&C. In de eerste jaren werkte ik zelf ook nog als coach maar sinds 2020 wordt dit gedaan door een fantastisch team van ervaren (re-integratie)coaches, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsconsulenten oncologie. Als ‘het gezicht’ van Bureau C&C kun je mij wel tegenkomen bij diverse symposia of bijeenkomsten en ben ik een van de aanspreekpunten tijdens het telefonisch spreekuur. Ook vind ik het leuk om af en toe nog een webinar of masterclass te geven. 

Vacature

Regio Zeeland
Ben jij een ervaren freelance (re-integratie)coach? Ben je (ervarings)deskundig op het gebied van kanker of een andere ingrijpende ziekte en werk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur ons een mailtje of bel en wie weet staan binnenkort jouw naam en foto hier.

Neem direct contact op!

Heeft u een vraag over een casus of wilt u een offerte ontvangen? Bureau C&C is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer:

13 + 11 =

Bureau C&C maakt deel uit van de werkgroep kanker en arbeid en ondersteunt wisselende initiatieven op het gebied van kanker. 

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Singel 182 
3311 PG
Dordrecht

KvK nr: 60814764
BTW nr: NL001478492B08

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: