Wat doen wij?

Trainingen & Presentaties

Er is nog zoveel onwetendheid over kanker en andere ingrijpende ziektes. Onze vakkundige arbeidsdeskundigen en (re-integratie)coaches bieden daarom klassikale interactieve trainingen, presentaties of seminars aan.

Veel voorkomende vragen zijn:
Hoe kunnen we balans houden tussen zakelijkheid (Wet Verbetering Poortwachter) en zorgzaamheid (werknemer niet overvragen)?
Wat kunnen wij wel en niet vragen bij een ziekte als kanker of een andere ingrijpende ziekte?
Wanneer maak je een afspraak bij de bedrijfsarts als de diagnose kanker – of een andere ingrijpende ziekte – is gesteld?
Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn verzuimdossier ‘UWV proof’ is?

Klassikaal of maatwerk?
Naast klassikale ondersteuning (wij verzorgen bijvoorbeeld met regelmaat workshops voor de bijeenkomsten van de NVP) kunt u als werkgever ook een interactieve maatwerktraining of seminar aanvragen. De training wordt dan in overleg met u op maar gemaakt. Soms kan het al prettig zijn als er gelegenheid is voor casemanagers om problemen voor te leggen van lopende casussen.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons nu

Van een antwoord op uw vragen tot een maatwerk traject waarbij wij de volledige zorg uit uw handen nemen. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen. Wij streven ernaar binnen 24 uur contact met u op te nemen.