Samenwerking UWV

jun 14, 2023

In de loop der jaren zijn wij regelmatig benaderd met de vraag of men bij ons een UWV traject kon volgen. Telkenmale moesten wij dit met nee beantwoorden en de mensen verwijzen naar collega re-integratiebureaus. We hadden en hebben het druk met onze overige trajecten dus was hiervoor geen plaats.

Eind 2022 begon het bij mij te knagen dat we er niet waren voor uitkeringsgerechtigden met een ZW- of WGA-uitkering. Immers ook deze mensen hebben behoefte aan professionele en gespecialiseerde steun. In een gesprek met een oud arbeidsdeskundige van Bureau C&C die inmiddels voor het UWV werkzaam is, kwam het nog een keer ter sprake. Ook hij vond het jammer dat wij geen samenwerkingsverband hadden. Tijdens een van onze landelijke meetings in het eerste kwartaal van 2023 heb ik de kwestie voorgelegd bij de coaches van Bureau C&C en al snel waren we er over uit: Het is de hoogste tijd om Bureau C&C aan te melden bij het UWV als (gespecialiseerd) landelijk re-integratiebureau.

De papieren rompslomp die daarmee gemoeid is, viel samen met een intensief revalidatietraject dat ik op dat moment zelf doorliep. Dat was soms best pittig naast al het reguliere werk dat ook gewoon gedaan moest worden, maar dankzij het prettige contact met het inkoopteam van het UWV, hun adviezen en de vlotte samenwerking met de coaches verliep alles goed.

De aanvraag met alle benodigde documenten werd ingediend en al snel daarna viel de goedkeuring in de brievenbus.

Met trots kan ik nu aankondigen dat wij vanaf heden de volgende trajecten van het UWV aanbieden:
– modulair (participatie interventie en bevorderen maatschappelijke deelname)
– werk-fit maken

Deze trajecten worden door het UWV ingekocht voor uitkeringsgerechtigden die weer terug kunnen en willen keren in het arbeidsproces maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand en wil je door een van onze coaches bijgestaan worden in een voor jou op maat gemaakt traject? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van het UWV en geef aan dat je graag aangemeld wilt worden bij Bureau C&C. Wij zijn er klaar voor. Graag tot snel!  

Kijk voor meer informatie op www.bureaucenc.nl/reintegratie/

Klik hieronder om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht:

Over ons

Bureau C&C is sinds 2014 hét vertrouwde adres voor re-integratie-begeleiding bij kanker of een andere ingrijpende ziekte. 

Neem nu contact op!

Bedrijfgegevens

Stationsplein 99 – 288
1703 WE
Heerhugowaard

KVK nr: 24468747
VAT nr: NL001617423B56

Socials

Volg ons op de volgende kanalen: