Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

 Met veel genoegen hebben wij de afgelopen jaren al vele opdrachten mogen doen voor een grote groep cliënten en opdrachtgevers
met een diversiteit aan begeleidingsvraagstukken.

“Vanmiddag heb ik samen met een aantal collega’s de Masterclass Kanker en werk bijgewoond. Ik vond het heel waardevol om deze informatie te horen, herkende veel in trajecten die ik heb gehad en momenteel ook heb, ben echt blij met deze aanvullende informatie en wil je nogmaals erg bedanken voor je uitnodiging, en ik weet zeker ook namens mijn aanwezige collega’s!” – RandstadRiseSmart november 2021.

“Ik wou je graag even een update geven. In september heeft de rechter in mijn beroepszaak geoordeeld dat het UWV zijn werk niet goed heeft gedaan en dat mijn bezwaar opnieuw moest worden bekeken. Vandaag liet het UWV weten dat ik niet weer op spreekuur hoef te komen. Een andere UWV-verzekeringsarts heeft mijn dossier bekeken en geoordeeld dat ik toch in aanmerking kom voor een IVA. Wat een opluchting en wat ben ik blij dat ik contact met jullie heb gezocht en dat Ton Jenner (bedrijfsarts consulent oncologie) samen met mij aan de slag is gegaan. Hartelijk dank daarvoor.” – MH oktober 2021.

“Het is zo prettig om iemand te treffen die ook vraagt hoe het thuis gaat. Om iemand tegenover je te hebben die begrijpt waar je mee worstelt en een goed en gedegen advies geeft. Iemand die meedenkt en niet alleen de wetgeving volgt. Ik ben blij dat ik de kans kreeg om gebruik te maken van een gespecialiseerde arbeidsdeskundige van Bureau C&C. Ik kan het iedereen aanraden.” – GS maart 2021.

“Ik kon maar niet de drempel over om weer naar kantoor te gaan (als zelfstandige) en wist niet of en hoe ik met mijn relaties moest communiceren, maar ben de dag na het webinar gewoon even kort naar kantoor gegaan en heb een bericht op LinkedIn geplaatst, met mooie reacties als resultaat. Het was goed te horen dat je het echt rustig op en uit moet bouwen. Verder viel het me op hoe vermoeiend ik het nog vond om twee uur te luisteren. En het was fijn om überhaupt met de buitenwereld in contact te staan door alleen al het webinar te volgen. Dank!” – Joyce Goossens februari 2021.

“Als wij horen dat iemand op zoek is naar een bureau dat gespecialiseerd is in de re-integratie van werknemers met kanker raden wij altijd aan contact op te nemen met Bureau C&C. Hun boodschap is helder en duidelijk en de lijntjes zijn kort. Met één telefoontje ben je verzekerd van goede begeleiding en deskundig advies.” – Gemeente Oss november 2020.  

“Dankzij het adequate ingrijpen van de re-integratiecoach hebben wij het gevoel dat wij behoed zijn voor een loonsanctie van het UWV. Maar belangrijker nog is dat wij met een gedegen plan van aanpak richting onze werknemer haar de steun en begeleiding konden geven die zij nodig had. Wij zijn uitermate tevreden met de heldere en adequate aanpak van Bureau C&C.” – Ministerie van Justitie december 2017.

Regelmatig wordt er in de media aandacht besteed aan ons werk. Onderstaand enkele bijdrages van afgelopen jaar: 

Interview voor borstkankersymposium – oktober 2020 
Interview promotieonderzoek werk na kanker door Hogeschool van Amsterdam – september 2020 
Artikel over kanker en werk in Josephine van Erasmus MC Kanker Instituut – april 2020 
Interview voor boek “Nazorg aan patiënten na een zware ziekte of ongeval – november 2020 

 

Een korte selectie van de bedrijven die u zijn voorgegaan:

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijke relaties / Stichting Pameijer / UWV / Ziekenhuis Gelderse Vallei / Novadic & Kentron / Gebroeders Meijer / Smallsteps / Ministerie van Justitie/ Dienst Justitiële Inrichtingen / William Schrikker Groep / Bruil / Sovak / Diamond Point / Gemeente Den Haag / Humanitas / Trimenzo / Vivent / Aegon  / Emergis / Royal Hoitsema Labels/ LMC Voortgezet Onderwijs / Nijora / Talant / De Amersfoortse  / Auto Hoogenboom / InAxtion / Simavi / TriviumMeulenbeltZorg / De Posten  / Thermiek BV / Stichting Zorggroep Drenthe / Stichting Treant Care / Pieter van Foreest / Gemeente Groningen / Kropman Installatietechniek B.V. / Vind Subsidies / Van Berkel Accountants B.V. / SGZ Zoetermeer / Zadkine / Robidus  / etc. etc.