Wie zijn wij

Onze opdrachtgevers

 Met veel genoegen hebben wij de afgelopen jaren al vele opdrachten mogen doen voor een grote groep cliënten en opdrachtgevers met een diversiteit aan begeleidingsvraagstukken.

Zo kwam er juni 2017 een verzoek om een re-integratie 2e spoortraject binnen. Tijdens het intakegesprek bleek de cliënt een en ander nog helemaal niet verwerkt te hebben, was er geen balans tussen werk en privé en had zij moeite om de adviezen van de bedrijfsarts met betrekking tot op de opbouw van haar werkuren op te volgen. De re-integratiecoach besloot om voorafgaand aan een mogelijk re-integratie 2e spoortraject, te starten met een werk-fit traject met daarin ruimte voor persoonlijke coachingsgesprekken gericht op veerkracht en balans.

Al na enkele gesprekken kon de cliënt meer voor zichzelf opkomen en haar grenzen aangeven. Ook kon zij zaken beter accepteren en verwerken. In overleg met de werkgever is besloten om een oncologische bedrijfsarts in te schakelen en samen met hem een gedegen plan van aanpak inzake de urenopbouw te maken zodat ook de balans tussen werk en privé weer vorm begon te krijgen.

Hierdoor ontstond er een goede en stevige start van waaruit verder gewerkt kon worden aan haar opbouw en een effectieve inzetbaarheid in een voor haar passende functie. Mevrouw zit duidelijk beter in haar vel, heeft werk en privé goed in balans en heeft haar ziekte een plekje gegeven.

Er is goed overleg geweest tussen de eigen bedrijfsarts en onze oncologische bedrijfsarts. De werkgever heeft veel gehad aan onze adviezen met betrekking tot communicatie en dossieropbouw richting UWV.

“Dankzij het adequate ingrijpen van de re-integratiecoach hebben wij het gevoel dat wij behoed zijn voor een loonsanctie van het UWV. Maar belangrijker nog is dat wij met een gedegen plan van aanpak richting onze werknemer haar de steun en begeleiding konden geven die zij nodig had. Wij zijn uitermate tevreden met de heldere en adequate aanpak van Bureau C&C.” – Ministerie van Justitie december 2017.

Regelmatig wordt er in de media aandacht besteed aan ons werk. Onderstaand enkele bijdrages van afgelopen jaar: 

Interview voor borstkankersymposium – oktober 2020 
Interview promotieonderzoek werk na kanker door Hogeschool van Amsterdam – september 2020 
Artikel over kanker en werk in Josephine van Erasmus MC Kanker Instituut – april 2020 
Interview voor boek “Nazorg aan patiënten na een zware ziekte of ongeval – november 2020 

 

Een korte selectie van de bedrijven die u zijn voorgegaan:

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninklijke relaties / Stichting Pameijer / UWV / Ziekenhuis Gelderse Vallei / Novadic & Kentron / Gebroeders Meijer / Smallsteps / Ministerie van Justitie/ Dienst Justitiële Inrichtingen / William Schrikker Groep / Bruil / Sovak / Diamond Point / Gemeente Den Haag / Humanitas / Trimenzo / Vivent / Aegon  / Royal Hoitsema Labels/ LMC Voortgezet Onderwijs / Nijora / Talant / De Amersfoortse  / Auto Hoogenboom / InAxtion / Simavi / TriviumMeulenbeltZorg / De Posten  / Thermiek BV / Stichting Zorggroep Drenthe / Stichting Treant Care / Pieter van Foreest / Gemeente Groningen / Kropman Installatietechniek B.V. / Vind Subsidies / Van Berkel Accountants B.V. / SGZ Zoetermeer / Zadkine / Robidus  / etc. etc.