Werkwijze

Zowel werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en doorverwijzers kunnen contact met ons opnemen om gebruik te maken van een van onze diensten. Onze werkwijze is helder met korte lijntjes:

Het eerste contact is met iemand van het hoofdkantoor. Daar wordt de hulpvraag besproken en wordt er een passend voorstel gedaan. Als er een akkoord is op de offerte wordt er een afspraak gemaakt met de betreffende cliënt.

Daarna volgt een persoonlijk gesprek met onze senior (re-integratie)coach, arbeidsdeskundige of bedrijfsartsconsulent oncologie. Tijdens dit gesprek wordt jouw (werk)situatie besproken waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke vragen, de belemmeringen die je ervaart en welke ondersteuning gewenst is. Dit alles wordt schriftelijk vastgelegd. Deze wordt eerst met jou besproken en bij akkoord voorgelegd aan de werkgever.

Bij een re-integratie- of coachingstraject ga je met de (re-integratie)coach aan de slag om de punten uit het plan van aanpak samen aan te pakken. De focus ligt hierbij op duurzame en effectieve inzetbaarheid. De methodieken die hiervoor ingezet worden zijn op jouw persoon en jouw specifieke situatie afgestemd. Gedurende het traject wordt de voortgang geëvalueerd en bekeken of het doel nog het zelfde is of dat de situatie inmiddels om een andere aanpak vraagt. Wij begeleiden jou door het hele proces, staan altijd klaar voor vragen en gaan desgewenst mee naar de gesprekken bij het UWV.

Klik op de knoppen hieronder voor onze: